Vești bune de la CNDB

Marius Manole și Radu Afrim încheie seria celor 100 de episoade ale Hektomeron-ului
aprilie 20, 2021
TNTm / Din nou împreună în sălile de spectacol! Teatrul Național Timișoara se redeschide publicului
aprilie 28, 2021

Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero & Florin Fieroiu

O oportunitate de a descoperi mai îndeaproape artiștii și instrumentele cu care lucrează, seria de întâlniri între Mădălina Dan și invitații săi continuă online, cu două seri de dialog pe 24 și 25 aprilie, de la ora 19:00.

În prima seară, Mădălina Dan îi are ca invitați pe co-fondatorii Delazero: Simona Dabija, Mariana Gavriciuc, Camelia Neagoe și Filip Stoica vor povesti despre ce înseamnă să pui bazele unei asociații formate din și pentru tineri profesioniști din artele spectacolului.
Cea de-a doua seară, îl aduce alături de Mădălina Dan pe Florin Fieroiu – artist, coregraf și inițiator al multor proiecte de educație artistică din România.

�� Eveniment pe facebook: Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero & Florin Fieroiu
�� Biletele sunt disponibile via kompostor.ro. Click aici.

Consultațiile poetice și coregrafice continuă la CNDB cu Mădălina Dan

Un proiect despre solidaritate între artiști și oameni de pretutindeni, inițiat la începutul pandemiei de Théâtre de la Ville – Paris, noua sesiune de consultații poetice și coregrafice se întâmplă la CNDB pe 28 și 29 aprilie. Te invităm să te întâlnești la CNDB cu Mădălina Dan într-un format intim, unu la unu. Plecând de la întrebarea ”Cum ești?”, Mădălina Dan îți va oferi în urma discuției un ”remediu” coregrafic, dansat doar pentru tine.

O propunere gratuită, deschisă tuturor, cele 4 consultații vor fi oferite printr-un giveaway pe paginile noastre de facebook și instagram.

Parteneri: Insula 42 și PEN Club Romania

Despre tine (o versiune) la Seara de dans contemporan pe TVR3

Sâmbătă, de la ora 21:00, pe TVR3, te invităm să urmărești un nou episod al emisiunii Seara de dans contemporan, realizată de Bogdana Pascal. Documentarul din acest weekend urmărește povestea din spatele lucrării ”Despre tine” – un solo coregrafic invitat în numeroase festivaluri internaționale, semnat în 1997 de Vava Ștefănescu și readus pe scena CNDB, în 2020.

De-a lungul timpului, spectacolul a căpătat diverse forme: interpreții au fost multiplicați, s-au schimbat spațiile de joc, ajungându-se până la spectacol-experiment în alimentară și chiar la o încercare de spectacol de dans radiofonic.

La 23 de ani distanță premiera lucrării originale, Vava Ștefănescu redenumește lucrarea ”Despre tine (o versiune)” și lucrează la repunerea ei în scenă alături de Diana Solomon și Cătălin Munteanu – absolvenți ai Academiei de Dans și Performance CNDB.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide