Un spectacol online despre crize offline

“Val și Cetatea Sufletelor”, spectacol prezentat online – CNDB
aprilie 18, 2020
Teatrul Bulandra celebrează online Săptămâna Shakespeare!
aprilie 22, 2020

Art No More vă invită la un spectacol despre cum ne influențează această perioadă viața, relațiile, activitățile, modul în care privim și facem artă. ”Nici nu cred că existați” este un spectacol online, rezultat al colaborării dintre cinci artiști Alexandra Mihaela Dancs, Carmen Florescu, Cinty Ionescu, Jean-Lorin Sterian și Robert Bălan.

”Criza mondială ne-a prins în plin proces de lucru la un spectacol despre crize. Starea de urgență ne-a schimbat modul de lucru și subiectele abordate. Crizele personale, care serveau ca punct de plecare pentru acest spectacol, au căpătat o nouă dimensiune în contextul pandemiei. Repetițiile s-au transformat în «întâlniri online», iar spectacolul a luat o formă pe care nici nu știm cum s-o numim”, spune regizorul Robert Bălan.

”Nici nu cred că existați” este proiect colaborativ, coordonat de regizorul Robert Bălan, creat de cinci artiști cu istorii artistice și personale diferite. În acest spectacol online Alexandra Mihaela Dancs, Carmen Florescu, Cinty Ionescu, Jean-Lorin Sterian și Robert Bălan folosesc experiențe și povești personale.

Primele cinci reprezentații online vor avea loc în datele de 27, 28, 29, 30 aprilie și 1 mai. Spectacolele, care se vor desfășura pe platforma de videoconferințe Zoom, încep în fiecare seară la ora 19.00.

Rezervările se fac doar la linkul acesta: https://www.eventbrite.com/e/nici-nu-cred-ca-existati-tickets-102959340158

Spectatorii cu rezervări vor primi infomații pe adresa de e-mail pe care au folosit-o la rezervare.

Nici nu cred că existați

Un spectacol de Alexandra Mihaela Dancs, Carmen Florescu, Cinty Ionescu, Jean-Lorin Sterian și Robert Bălan.

Producător: Asociația Art No More

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Spectacolul face parte din proiectul ”Crize”, co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide