TNTm / Cântecele aerului – al doilea modul al Atelierului Identitate

Andrei Șerban la prima colaborare cu unteatru (independent) în România
iunie 3, 2018
Teatru german contemporan adaptat în filme
iunie 11, 2018

Teatrul Național, Subcarpați și Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană lansează cel de-al doilea modul al Atelierului IDENTITATE, intitulat Cântecele aerului.  

„Unii s-au grăbit la oraș. Iar alții au stat mai mult la țară. Poate de aceea tradițiile noastre sunt atât de frumoase. E păcat să le uităm.  Înscrie-te la Atelierul  Identitate și ajută-ne să promovăm cavalul românesc.” Aceasta era invitația pe care Marius Andrei Alexe – sau Bean MC, așa cum este cunoscut publicului din întreaga țară – o lansa la începutul lunii martie tuturor celor curioși să  redescopere folclorul autentic prin intermediul unuia dintre cele mai interesante instrumente de suflat: cavalul.

Mai mult decât un proiect de succes, primul modul al Atelierului Identitate, coordonat de Marius Andrei Alexe și susținut de Andrei Maxim, a creat o comunitate reunită în jurul cavalului, în jurul bucuriei de a descoperi prin muzica tradițională sensuri profunde ale propriei identități.

Plecând de la acest punct, cel de-al doilea modul al  Atelierului Identitate este programat în perioada 2-6 iulie 2018, în foaierul Sălii 2 și în Parcul Civic, zilnic între orele 17 și 19, continuând formula primului modul. Astfel, participanții se vor iniția în arta cavalului, ghidați de Andrei Maxim, împreună cu Bean MC.

Înscrierile pe cele 25 de locuri disponibile pentru modului 2 al Atelierului Identitate se fac la adresa tntm.office@tntimisoara.com. Pentru înscriere sunt necesare următoarele informații: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și vârsta – participanții trebuie să aibă peste 18 ani, precum și răspunsul la următoarea întrebare: de ce vă doriți să participați la Atelierul Identitate? Data-limită pentru înscrieri este 28.06.2018.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide