“Teama de a înota pe întuneric”, un spectacol sonor care ne încurajează să ne înfruntăm cea mai mare frică

#pe scena bac-ului – un proiect al TSC pentru elevi în contextul izolării sociale cauzate de pandemie
aprilie 5, 2021
#SAFESPOTT 2021: rezultatul concursului de dramaturgie și lansarea concursului de proiecte regizorale
aprilie 7, 2021

Luna aprilie a anului 2021 aduce un nou spectacol din micro-stagiunea Teatrului Improbabil, primul teatru sonor independent din România— „Teama de a înota pe întuneric”, în premieră pe YouTube duminică, 11 aprilie, de la ora 20:00. Timp de 24h, spectacolul va fi complet gratuit.

Otilia se trezește în miezul nopții fiindcă trebuie să facă pișu. „Teama de a înota pe întuneric” urmărește drumul ei și al peștelui Mubi din dormitor până la baie. Dracul e regele Iadului. Este roșu, are picioare de porc și e cel mai rău dintre toți dracii. Iar dacă îți e frică, Dracul simte și vine să profite…

           Regia spectacolului este semnată de Ilinca Prisăcariu, absolventă a secției de Regie a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” și a Masterului de Scriere Dramatică, tot la U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale”. Dramaturgia îi aparține Gabrielei Harabagiu, actual studentă în anul II la Masterul de Scriere Dramatică și absolventă de Actorie tot în cadrul Facultății de Teatru. Cât despre universul sonor al spectacolului, acesta este realizat de către Alexandra Băbău.

Vocile care se luptă cu „Teama de a înota pe întuneric” sunt Teodora Dincă și Alin State.

„Teama de a înota pe întuneric” e un spectacol pe care îl poți asculta înainte de culcare. Sau în zilele în care nu e totul chiar roz. Sau în diminețile în care te trezești și e foarte greu să începi ziua. Merge ascultat oricând, pentru că oricând e un moment bun să te pui față în față cu vulnerabilitățile tale. Va fi ușor? Improbabil…Dar, în cele din urmă, chiar e ok să-ți fie frică!, spune Ilinca Prisăcariu, regizoarea spectacolului.

„Teama de a înota pe întuneric” va putea fi ascultat pe canalul de Youtube al Teatrului Improbabil. Spectacolul va fi disponibil gratuit pentru 24h. Mai multe detalii despre spectacolele și echipa Teatrului Improbabil găsiți pe paginile de Facebook și de Instagram.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide