Scena.ro – la 10 ani de la înființare

Tristan Sharps, unul dintre cei mai apreciați creatori de teatru imersiv din lume – la București
februarie 28, 2018
Conferință – Genica Athanasiou (1897-1966) : Viața pasionantă a unei românce din avangarda pariziană
martie 29, 2018

În 2018 revista de artele spectacolului Scena.ro împlinește 10 ani de existență, număr apreciabil într-o perioadă de tranziție cu multe idei bune pierdute pe drum.

·         10 ani în care am crescut an de an cu sprijinul vostru, al abonaților noștri.

·         10 ani în care s-au strâns în paginile revistei zeci de interviuri, cronici de spectacol, dezbateri pe teme la zi, relatări de la festivaluri internațonale.

·         10 ani în care v-am ținut la curent cu ce se întâmplă pe scena lumii prin Dosarele speciale realizate cu sprijinul Institutelor culturale ale altor țări la București și prin intermediul rubricilor semnate de colaboratorii noștri din Paris, New York, Viena, Berlin.

·         10 ani în care cei mai informați și mai apreciați critici de teatru și dans au scris în paginile revistei: Cristina Modreanu, Marian Popescu, Mirella Patureau, Ionuț Sociu, Mihaela Michailov, Saviana Stănescu, Irina Wolf, Anca Ioniță, Gina Șerbănescu, ș.a.

Vom face ca anul al 10-lea de existență să fie unul special în paginile Scena.ro: pregătim evenimente de lansare în câteva mari orașe ale țării, parteneriate cu reviste internaționale de teatru și performance și extinderea vânzării în mai multe rețele media. Vrem nu numai să ne citiți, ci și să ne întâlnim cu adevărat, fie prin intermediul website-ului www.revistascena.roși al rețelelor de socializare, fie în persoană, de câte ori va fi posibil.

2018 va fi un an special pentru Scena.ro, iar tu poți să fii alături de noi cu acest prilej – abonează-te și devino membru al comunității Scena.ro!

 

 

Abonează-te și tu pentru 2018! Prețul unui abonament nou: 60 ron.*

 

Prelungirea unui abonament existent: 55 ron.

 

Abonează-te acum pe scena.ro@gmail.com sau prin formularul de comandă de pe website-ul revistei http://revistascena.ro/comanda

 

 * Toate abonamentele noi beneficiază de un cadou: un număr al revistei apărut în 2017

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide