Scena.ro 45-46: După 30 de ani

Începe FEST-FDR 2019!
noiembrie 2, 2019
Growing Up, falsa hartă către fericire
noiembrie 11, 2019

Vineri seara a fost lansat la Fest-FDR, Timișoara, numărul 45-46 al Scena.ro, care include mai multe materiale dedicate aniversării a 30 de ani de la Revoluția din 1989. Numărul de final de an al revistei de artele spectacolului Scena.ro se deschide cu un bilanț compus din răspunsurile la întrebarea ”Au trecut 30 de ani. S-a schimbat ceva?” date de critici, profesori și profesioniști ai mediului teatral din România, într-o anchetă realizată de Robert Bălan. Tot din categoria materialelor ”După 30 de ani” fac parte și interviurile cu două autoare de texte pentru teatru, Mihaela Michailov și Alexandra Pâzgu, care încheie o serie mai amplă publicată în acest an în revistă, sub titlul ”Urmașii lui Caragiale sau cui îi pasă de dramaturgia românească?”.

Foto Adrian Piclisan

Numărul 45-46 mai are în sumar, ca de obicei, interviuri, relatări de la festivaluri din țară și din străinătate, corespondențe despre evenimente teatrale din Paris/Avignon, Viena și New York. Pe coperta acestui număr, într-o serie dedicată de la începutul anului tinerelor talente din teatru, apare trupa de liceeni Brainstorming din București. Pasiunea lor pentru teatru dă o șansă viitorului acestei arte, care are nevoi, după 30 de ani, de un nou capitol.  

Odată cu apariția acestui număr se deschide și Campania de abonare pentru 2020! Cei care vor să primească revista acasă sunt invitați să scrie un email pe adresa scena.ro@gmail.com sau să comande revista online la prin intermediul www.revistascena.ro

Conținutul în print al revistei este diferit de cel de pe website, așadar urmăriți-ne online, dar nu uitați să vă și abonați pentru anul următor. 

Comandă revista online: https://revistascena.ro/en/order-online/

Facebook page: https://www.facebook.com/revistascena.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/scena.ro/

Numărul 45-46 a apărut cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale. Scena.ro este distribuită prin intermediul lanțurilor de librării Cărturești, Humanitas și Librarium.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide