„Regele nu moare” – album foto dedicat actorilor Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț

Premieră națională la ARCUB: „Bazinul de Nord” de Rajiv Joseph, regizat de Alexandru Mâzgăreanu
aprilie 8, 2024
WHAT’S NEXT? Platformă europeană de cercetare artistică — Un proiect solidar cu artiștii și refugiații ucraineni
aprilie 9, 2024

Vă semnalăm apariția albumului foto „REGELE nu MOARE”, dedicat actorilor Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, precum și spectacolului „Regele moare”, regia Andrei și Andreea Grosu, de la Teatrul Național I.L. Caragiale din București.

Albumul oferă o perspectivă unică asupra emoţiei şi talentului excepţional al actorilor din spectacolul „Regele moare”, de Eugen Ionesco. „Regele nu moare” este primul album foto dedicat unui spectacol al TNB, în distribuţia căruia se găsesc actorii Mariana Mihuţ, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Florentina Ţilea, Richard Bovnoczki şi Şerban Pavlu.

Cele 208 pagini conţin fotografii din universul spectacolului, de la prima repetiţie până la reprezentaţia cu numărul 50, din februarie 2024. Sunt prezentate peste 300 de imagini inedite din culise, din turnee şi din timpul repetiţiilor, de la aniversări şi din pandemie.

În paginile volumului se află numeroase surprize pentru cititori, sub forma unor QR coduri care, odată scanate cu telefonul mobil, prezintă mai multe materiale video din culisele spectacolului care se joacă şi în prezent cu casa închisă la Sala „Ion Caramitru” a Teatrului Naţional din Bucureşti.

De asemenea, fragmente din cronici scrise de numeroşi critici, jurnalişti şi bloggeri culturali se găsesc în cuprinsul albumului foto, care a fost tipărit în condiţii premium.

„REGELE nu MOARE” este produs de Editura Vremea, cu sprijinul TNB şi al Asociaţiei „I Love Community”.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide