Premiile AFCN 2021

OPEN CALL: Proiectul SALT pentru tineri artiști din domeniul artelor spectacolului de animație și artelor vizuale
ianuarie 17, 2022
Simona Deaconescu este artista asociată a Centrului Național al Dansului București în 2022
ianuarie 18, 2022

DE ZIUA CULTURII NAȚIONALE!
La multi ani tuturor celor mulțumită cărora cultura este parte a vieții noastre: creatori, interpreți, curatori, organizatori, manageri culturali, educatori/formatori, experți, tehnicieni, economiști, jurnaliști, finanțatori, sponsori, colecționari alături de mulți alții care nu sunt numiți în aceasta suită!

În această a doua celebrare a Culturii Naționale în condiții de pandemie vă invităm să nu mai contabilizăm ce nu se poate, ce ne lipsește, ce am pierdut, și să ne concentrăm energia în direcția a ceea ce avem, ce am realizat, ce-am învățat. Contrar tuturor piedicilor în 2021 s-au derulat cu co-finanțarea AFCN peste 350 de proiecte culturale.

De aceea ne bucurăm să anunțăm lansarea deschiderii înscrierilor pentru nominalizarea la Premiile AFCN 2021. Aceste premii, la fel ca în edițiile anterioare, se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale care activează în sectorul cultural, în semn de recunoaștere a contribuției la transformarea societății românești prin proiectele realizate și prin infrastructura culturală pe care au construit-o. Premiile AFCN au rolul de a aduce în atenția publicului și a comunității culturale exemple de bună practică în producția și promovarea culturii Române la nivel local și internațional.

Începând cu ediția a VII-a nominalizările se vor face pe baza înscrierilor voluntare, transmise de către organizațiile neguvernamentale care au derulat proiecte culturale co-finanțate de AFCN, încheiate cu succes și decontate în 2021 – anuale și/sau multianuale.

Înscrierile se transmit prin e-mail doar la adresa premiile.afcn2021@gmail.com până în data de 14 februarie 2022, ora 18:00. Mai multe informații pot fi consultate la: https://www.afcn.ro/media/extras%20regulament%20PREMIILE%20AFCN%202021.pdf

Dacă pandemia ne-a împiedicat să fim împreună astăzi sperăm ca acest lucru săfie posibil în luna mai. Împărtășim astăzi, pe această cale, aprecierea noastră pentru toți creatorii și lucrătorii culturali datorită cărora cultura de azi e patrimoniul de mâine.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide