Premiera spectacolului Infinit Pozitiv la Muzeul Național al Literaturii Române

Spectacole austriece de ultimă oră în două festivaluri româneşti de referinţă – Performing Austria
septembrie 29, 2020
26 de spectacole de teatru independent în cadrul Bucharest Fringe, Ediția a Zecea, aniversară
octombrie 2, 2020

Sâmbătă, 10 și duminică, 11 Octombrie 2020, de la ora 18:00 are loc la Muzeul Național al Literaturii Române (sediul din str. Nicolae Crețulescu nr. 8) premiera spectacolului Infinit Pozitiv cu: Mădălina Brândușe, Paula Dunker, Alex Fifea, regia Alex Fifea. Spectacolul va avea loc în curtea muzeului, în aer liber și cu respectarea normelor de distanțare fizică (1,5 m distanță între scaune) și cu obligativitatea purtării măștii pentru spectatori.

Numărul maxim de spectatori pentru fiecare dintre reprezentații va fi de 20, de accea participarea la spectacol va fi condiționată de rezervarea prealabilă confirmată de organizatori la adresa de e-mail arthub107@gmail.com. Accesul la spectacole este gratuit.

Infinit pozitiv

un spectacol de: Mădălina Brândușe, Paula Dunker, Alex Fifea, Nona Șerbănescu

cu: Mădălina Brândușe, Paula Dunker, Alex Fifea

regia: Alex Fifea

costume, scenografie: Nona Șerbănescu

vizual: alenthin

o producție a Asociației Carusel

În decembrie 1990 numărul cazurilor de SIDA la copii în România depășea totalul cazurilor raportate de celelalte țări din Europa. 1090 de cazuri de SIDA pediatric din care 97% la copii cu vârste mai mici de 3 ani. În total, în anii 90 în România, au fost infectate peste zece mii de persoane, un adevărat accident epidemiologic denumit de specialiști ”cohorta inițială”. Ce s-a întâmplat cu acei copii? Câți dintre ei au supraviețuit și unde sunt ei astăzi? Cum este să trăiești cu HIV în România? Cum a evoluat situația persoanelor infectate cu HIV din România și cum ne raportăm astăzi la virus? Acestea sunt doar o parte dintre întrebările la care echipa proiectului Infinit pozitiv a căutat răspuns.

Rezultat al unei documentări realizate de-a lungul unui an, spectacolul analizează poveștile de viață a șase personaje care trăiesc cu HIV în România. Istoriile lor personale curg în paralel cu istoria post-socialistă a României și cu evoluția fenomenelor asociate HIV la noi în țară.

Infinit pozitiv este un spectacol despre informare, acceptare, destigmatizare.

Mai multe detalii despre adresă și acces în evenimentul  de Facebook, aici: https://www.facebook.com/events/3647714361928272/

Spectacolul Infinit Pozitiv este o producție a Asociației Carusel iar premiera din data de 10, 11 Octombrie are loc în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române, ARTHUB Bucharest, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, Radio România Cultural și revistascena.ro

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide