Peste 50 de artiste și artiști au donat lucrări pentru a susține proiectul ARTHUB Bucharest

Selecția națională a spectacolelor din Festivalul Național de Teatru 2019
iulie 4, 2019
Scrisoare deschisă de la Ion Caramitru
iulie 9, 2019

Vineri, 5 iulie 2019, începând cu ora 20:00 și până târziu în noapte artiști și iubitori de artă sunt așteptați la cea mai fierbinte (la propriu și la figurat) petrecere de strângere de fonduri pentru o cauză artistică la ARTHUB Bucharest (str. Pictor Theodor Aman 38). Comunitatea ARTHUB organizează un bar tematic unde fiecare cocktail va purta numele unui tablou celebru; o tombolă cu premii constând în lucrări de artă, licitație (fără strigare) cu peste 60 de lucrări de pictură, desen, gravură, ceramică și bijuterie disponibile la prețuri de pornire mult sub valoarea reală, semnate de artiști profesioniști dar și de masteranzi la UNARTE, totul pentru ca ARTHUB Bucharest să își poată continua activitatea.

Ana Chiorean – Inner Garden

Mulțumim celor peste 50 de artiste și artiști care s-au solidarizat cu cauza ARTHUB Bucharest și au donat lucrări deosebit de valoroase ce vor avea prețuri de pornire mult sub valoarea lor reală pentru ca ARTHUB Bucharest, singurul spațiu de lucru în comun destinat domeniului artelor vizuale și performative din București, să își poată continua activitatea.

Lista artiștilor care expun și contribuie la eveniment (în ordine alfabetică, încă în lucru): Liviu Acasandrei, Jan Albu, Elena Andrei, Ana Asavei, Andreea Badragan, Flavia Bârsan, Anca Boeriu, Angela Bontaș, Maria Bordeanu, Andreea Burcin, Radu Carp, Ana Chiorean, Aurelia Chiru, Cătălina Codreanu, Liana Corb, Robert Costescu, Magda Coșoveanu, Georgiana Cruceanu, Raluca Ilaria Demetrescu, Adelina Gavrilă, Bogdan Gărgăriță, Anna Kalimar, Alexandru Gheorghe, Cristina Iacob, Sidonius Ionescu,  Maria Ivan Gurzu, Denise Lobonț, Stela Lucici, Alina Manole, Alexandru Micloș, Lumi Mihai, Melika Monjazi, Nadia Negru, Ina Noileanu, Delia Orman, Florin Pantilimon, Diana Păun, Anca Popescu, Maria Poștea, Raluca Preda, Răzvan Radu, Florentina Rizea, Alexandru Samoilă, Elena Scutaru, Marcel Scutaru, Margareta Udrescu, Horea Sălăgean, Ionuț Răzvan Stan, Fabiola Stoi, Nona Șerbănescu, Mirela Trăistaru, Margareta Udrescu, Samir Vancica, Elisabeta Vlad, George Vasilescu, Anca Vintilă Dragu, Teodora Vișineanu,

Flavia Birsan

Lucrările disponibile spre vânzare pot fi văzute începând de joi, 4 iulie, între orele 18:00-20:00. Iar cele care nu vor fi vândute vineri, vor rămâne expuse până pe 12 iulie 2019. Orele de vizitare vor fi anunțate pe pagina ARTHUB.

Licitația se desfășoară silențios prin bid la vedere cu numărul primit la înscrierea în licitație. Rezultatele se închid la ora 24:00 și câștigătorii sunt anunțați pe loc sau prin email/telefon dacă au plecat sau au licitat prin reprezentant.

Fondurile obținute în urma petrecerii vor fi utilizate pentru a acoperi debite și restanțe către colaboratori și furnizori acumulate în cele 7 luni de când Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane nu reușește să își recupereze banii din decontul anului trecut de la AMPT iar dacă suma strânsă depășește aceste restanțe, sumele vor fi utilizate pentru amenajarea și utilarea spațiului ARTHUB în vederea sporirii surselor de venituri pentru autosustenabilitate.

Intrarea la petrecere se face prin oricare dintre următoarele variante:
Donație pentru bilet de tombolă: 30 lei sau mai mult   
Donație pentru cupon consumație cocktail bar: 20 lei sau  mai mult
Donație pentru înscrierea la licitație: 30 lei sau mai mult

———————————————————————————————————————————-

ARTHUB Bucharest este un spațiu destinat muncii în comun, dialogului artistic, social sau politic și expunerii artistice. Ne adresăm profesionistelor și profesioniștilor dar și celor ce studiază în domenii precum artă, teatru, film, dans, medii mixte, design, arhitectură, modă, istoria și teoria artei, management cultural, științe sociale și umaniste etc. 

Punem la dispoziția comunității artistice și publicului galeria de artă cu două spații de dezbatere și cafeneaua prietenoasă de la parter după cum și atelierul comun + 8 ateliere individuale la etajele superioare. Spațiul de la parter este public. Spațiul de la etajele superioare este rezervat exclusiv membrilor ARTHUB Bucharest. 

Oferim abonamente de lucru în comun, organizăm evenimente, ateliere, conferințe și seminarii.

Un proiect al Asociației pentru Promovarea Artelor Contemporane, organizație neguvernamentală independentă activă în domeniul culturii din ianuarie 2010, ARTHUB Bucharest a fost înființat în 2013 și este administrat prin eforturile și implicarea artiștilor rezidenți, de aceea te rugăm să menții curățenia și integritatea inventarului din întregul spațiu.
———————————————————————————————————————————-

Mai multe detalii despre ARTHUB Bucharest: www.ArtHubBucharest.ro

Social Networks: www.Facebook.com/ArtHubBucharest // www.instagram.com/arthubbucharest/

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide