O scrisoare adresată comunității.

Lansare open call pentru rezidențele de dramaturgie Drama 5
februarie 6, 2020
Raport de țară în teatrul independent: Identitate și reprezentare
februarie 8, 2020

Dragi artiști, colaboratori și prieteni,

Bănuim că ați aflat de greva de la CNDB, cauzată de reducerea bugetului pentru Programe și Proiecte, situație care are loc pentru al patrulea an consecutiv, așa că începem acest mesaj cu o mulțumire din partea întregii Echipe CNDB pentru susținerea pe care ați acordat-o de fiecare dată. Ne place să ne imaginăm că CNDB este o instituție-deltă, un ecosistem cultural care s-a dezvoltat în timp doar alături de voi.

Ca urmare a comunicatului în care anunțam intrarea în grevă, ne-am întâlnit miercuri, 5 februarie, cu reprezentanți ai Ministerului Culturii care au promis găsirea unor soluții până cel târziu luni, 10 februarie. Pentru că dialogul între instituții este, din experiența CNDB, de multe ori unul surd, ne-am învățat să fim precauți la auzul unei promisiuni.  Urmează un an greu pentru toți.

Marți, 11 februarie, de la ora 11:00,  organizăm la CNDB o conferință de presă pentru a comunica soluțiile pe care sperăm ca Ministerul Culturii să ni le propună. Acestă conferință este un bun prilej în care să fie fie auzită nu doar vocea CNDB ca instituție, ci și vocea beneficiarilor CNDB, la fel de importantă. Este și o ocazie pentru noi de a face timp și spațiu pentru discuții, pentru a pune ideile împreună și a construi ceva pentru comunitatea noastră.

Astfel, sunteți invitați la conferință să discutăm împreună viitorul CNDB-ului și viitorul sectorului cultural independent pe care ne dorim să îl sprijinim în continuare.

Pe curând!

Cu drag,
Echipa CNDB

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide