La Reactor, spectatorii decid următoarea producție

Premiile Senatului și nominalizările pentru premiile Galei UNITER 2019
februarie 22, 2019
Debut la Replika
februarie 28, 2019

Lansarea proiectului Work in Progress

Data limită de înscriere: 6 martie

Prezentare și vot: 13 martie

La Reactor de creație și experiment

În luna martie, Reactor își invită spectatorii să aleagă următorul spectacol pe care îl va produce! Publicul va avea ocazia să voteze una din cele cinci propuneri dezvoltate de către cinci echipe diferite, formate din regizori, dramaturgi și actori.

Aceasta este prima etapă a proiectului Work in Progress, al cărui scop este testarea unui alt mod de a concepe un program cultural, prin stimularea creatorilor să iasă din zone de confort și printr-o relație mult mai activă cu publicul, invitat să participe la procesul de selecție a produselor culturale care îi sunt adresate. Cele cinci echipe formate din regizori, actori și dramaturgi, au fost susținute în conturarea proiectelor proprii de către regizorul Cristian Theodor Popescu.

Prezentarea va avea loc în data de 13 martie, de la ora 17 și de la ora 20, timp în care cele cinci echipe artistice vor prezenta primele 15 minute din cinci spectacole diferite. La final, publicul va fi invitat să voteze propunerea preferată. Pentru înscriere, persoanele doritoare sunt rugate să completeze formularul de aici:  până cel târziu în 6 martie.

Propunerea care va primi cele mai multe voturi va fi dezvoltată într-un spectacol care va avea premiera în luna iunie. Proiectul Work in Progress mai cuprinde o stagiune de spectacole și o deplasare la București a noii producții, la spațiul Centrului de Teatru Educațional Replika.

Work in Progress este un proiect cultural co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe detalii despre programul Reactor puteți găsi pe www.facebook.com/ReactorCluj sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide