Kremlinul de zahăr – Premieră RAMPA

Celebrul artist Luciano Rosso vine la Festivalul Tânăr de la Sibiu 2019
octombrie 4, 2019
Astăzi începe Platforma Internațională de Teatru București # 6
octombrie 10, 2019

O nouă premieră a companiei independente de teatru RAMPA va avea loc pe 8, 9, 11 și 12 octombrie într-un spațiu nou, Plant Village.

În 2020 Rusia redevine Imperiu. Kremlinul devine reședința Țarului. Este reinstaurată poliția lui Ivan cel Groaznic, Opricina. I se dă mână liberă Serviciului de Taină. Se construiește Marele Zid Rusesc. După 10 ani, Patria este mai puternică. Este mult mai bogată. Mult mai ortodoxă. După 10 ani, cetățeanul este de multe ori mai fericit. În hotărârea lui nezdruncinată de a-și salva sufletul, cetățeanul s-a distanțat de cyberpunkiștii blestemați, catolicii fățarnici, protestanții nerușinați, budiștii nebuni, musulmanii răi, ateii depravați, sataniștii zbuciumați, narcomanii dezghețați, plutocrații lacomi, virtualii malefici și fasciști, oligarhii megaonaniști care vroiau să-l înșele, sodomiștii care-și sfredelesc pe întuneric fundurile, tehnotronii nemiloși și sadici. De Occident. Înainte spre victorie! Înainte spre Viața cea mai fericită!

Despre autor
Toată lumea îl iubește pe Sorokin. E iubit de Duma de Stat care a cerut interzicerea montării lui pe scenele din Rusia. Ultra-ortodocșii îl iubesc atât de mult încât îi ard cărțile în Piața Roșie. A stârnit o mare pasiune în rândul activiștilor pro-Kremlin care îl acuză de canibalism și a procurorilor care îl acuză de pornografie. Se presupune că într-un gest de iubire camaraderească naționaliștii de extremă-dreapta au încercat să-l asasineze. Dincolo de Urali, Occidentul încearcă să-l dea uitării indexându-l ca unul dintre cei mai mari scriitori ruși ai secolului, publicându-i romanele, traducându-l în peste douăzeci de limbi. Sorokin, unul dintre puținii punkeri ruși și poate printre ultimii ai acestei lumi.

RAMPA@PlantVillage
Împreună cu PlantVillage transformăm un spațiu industrial, un fost service RATB, într-un spațiu teatral desfășurat pe patru nivele, deschis publicului bucureștean, cu scopul de a demara o stagiune într-o zonă a Capitalei lipsită de teatre pentru adulți.

Proiect realizat cu sprijinul UNITER prin Programul de Finanțare din fondurile de timbru teatral.

INTRARE LIBERĂ – Facebook event aici

Distribuția:
Răzvan Răduță | Armine Vosganian | Tudor Morgovan | Adela Bengescu | Gabriel Chirilă | Maria Teodora Filip | Florin Crăciun | Ana Maria Turcu | Laur Drăgan

Muzică:
Cătălin Rulea

Decor:
Diana Nistor

Costume:
Mihai Costache

Măști&Bijuterii:
Mihai Bășoiu

Regia&Dramaturgia:
Mihai Alexandru Ion

Rampa este o companie de teatru independentă fondată de șase tineri artiști în 2013 ”Credem că teatrul este un atelier de articulare a întrebării / Curajul de a nu avea răspunsuri și de a nu pretinde că ai / Disciplina de a șlefui întrebarea prioritară și adecvată / Intuiția că întotdeauna va rămâne ceva neîntrebat sau încă dezarticulat”

 

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide