“Insomnia” Un show audio despre depresie și anxietate – Art No More

75 de ani de istorie a Teatrului Țăndărică la Muzeul Copilului București august – decembrie 2020
august 22, 2020
Scena.ro 48: Teatrul în pandemie
august 27, 2020

Art No More vă invită la un show radiofonic de Robert Bălan,  aflat la granița dintre documentar și ficțiune.  ”Insomnia” este un podcast despre depresie și anxietate care combină interviuri, muzică, povești personale, scene de teatru radiofonic,  informații.

E o serie pe care o puteți asculta (și reasculta) ca un album, în ce ordine vreți. Este un show cu și despre oamenii de lângă tine,  un podcast care vorbește despre stigmatizare, tăcere, idei preconcepute dar și despre soluții și speranță.

”Începusem să lucrez la un spectacol despre depresie. Am ajuns să fac un podcast, despre despresie și sora ei geamănă: anxietatea.  Și nu va fi vorba deloc despre perioada pandemiei. Am făcut deja un spectacol despre asta în aprilie. Și ca și atunci, nu pot să zic dacă ăsta e teatru, podcast, documentar sau altceva. ” (Robert Bălan)

”Insomnia” poate fi ascultat pe majoritatea platformelor de podcasting:  Acast, Apple Podcasts, Google Podcasts, Castbox, Breaker, TuneIn, Stitcher, Iheartradio, Deezer, Soundcloud, în curând pe Spotify și altele.

Sunt, în total,  din 12 episoade cu o durată între 5 și 40 de minute, diferite între ele ca realizare și conținut: Intro, Insomnia (nu e ca-n filme),  Stare/Sens (I), Radio show, Angst, Dystimia, Psiho, Stare/Sens, (II),  Meditație,  Voices, Speranța, This is not my song.  Episoadele vor fi postate cu frecvență zilnică începând de miercuri 26 august 2020.

Insomnia

Scenariu, documentare, regie: Robert Bălan

Muzica: Miron Ghiu, pj. lo & the accidentals , Lala Mișosniki,

Suburbia 11,  Petre Fall .

Visuals: Liliana Basarab

Voci: Virgil Aioanei, Robert Bălan,  Simona Cuciurianu, Mădălina Duțescu, Petre Fall, Alex Fifea, Carmen Florescu, Valentina Iordache, Carmen Lopăzan, Alice Monica Marinescu, Margit Olteanu.

Înregistrări și montaj: Robert Bălan și Petre Fall

Mulțumiri: Vlad Bâscă,  Dafina Ionuțiu, Livia Rădulescu.

Trailer:  https://shows.acast.com/insomnia

Pentru acest podcast s-au folosit  texte din volumul Like me (40 de statusuri depresive) de Robert Bălan, Editura FrACTalia, 2020.

Producător: Asociația Art No More

Proiect co- finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Aici sunt doar câteva linkuri la care se poate asculta ”Insomnia” pe telefon sau la computer (în unele cazuri e nevoie să vă instalați  aplicația):

Acast: https://shows.acast.com/insomnia

Apple podcasts: https://podcasts.apple.com/ro/podcast/insomnia/id1528664519

TuneIn: http://tun.in/pj0I7

Stitcher: https://www.stitcher.com/podcast/insomnia

Castbox: https://castbox.fm/channel/id3224460?

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide