În luna iunie se redeschide Centrul Replika!

Teatrul Masca anunță un nou spectacol outdoor: ,,București Livrator”
iunie 2, 2021
Vizitează teatruincluj.ro! Calendarul tuturor spectacolelor de teatru din Cluj-Napoca
iunie 4, 2021

Conform Hotărârii de Guvern nr. 32 din 27.05.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19, vom aplica articolul 4, pentru asigurarea unui spațiu suficient de distanțare socială publicului care dorește să ne treacă pragul din nou! Astfel, capacitatea maximă posibilă va fi de 45 de spectatori.
Binențeles, restul măsurilor vor rămâne în vigoare, așa că te rugăm să nu uiți masca, să folosești ori de câte ori ai nevoie dezinfectantul pus la dispoziție și să ne lași să-ți luăm temperatura înainte de a intra în sală.

Suntem emoționați, puțin nervoși, cu gândul la curățenia care mai trebuie făcută pe ici, pe colo, și copleșiți de faptul că am rezistat până acum. În acest moment, sectorul independent are mare nevoie de public pentru a supraviețui, deoarece autoritățile nu se arată dispuse să sprijine inițiativele clădite de artiștii și artistele independente. În măsura disponibilității tale, te îndemnăm să susții în continuare teatrul independent, cu donații, bilete, share-uri și like-uri.
Fiecare picătură contează!

Ca să nu știu doar eu  – 5 IUNIE ora 15:30

Reprezentație jucată în cadrul Festivalului de Teatru OKaua 2021
@Centrul Replika
foto: Matei Bumbuț

Spectacolul urmărește evoluția relației dificile dintre o fată și tatăl ei, în România anilor ‘90-‘00. Fata crește cu bunicii la Suceava, dar, la începutul clasei I, părinții o mută fără voia ei la București. Viața de familie cu ei nu e deloc idilică. Mama e mai mult absentă pentru că lucrează mult. Iar tatăl bea și-i deapănă fetei la nesfârșit nostalgiile lui din tinerețe, creând un climat de tensiune în casă. Lucrurile devin tot mai ciudate pe măsură ce trec anii.

Piesa este bazată pe o poveste reală, o experiență personală despre care Ioana Burtea a scris în Decât o Revistă (DoR) în toamna lui 2020. Eseul Vorbesc. Ca să nu știu doar eu, recompensat cu locul I la Premiile Superscrieri, categoria PORTRET, a fost adaptat pentru scenă de trupa pentru adolescenți Brainstorming, alături de coordonatorul Alexandru Ivănoiu și cu ghidajul Ioanei.

Rezervă loc aici.

Limite16 IUNIE ora 19:00

durată spectacol: 1h10
recomandare de vârstă: +14
@Centrul Replika
foto: Augustina Iohan

Nu ai prins reprezentația noastră din cadrul Festivalului Caleido?
O poți vedea live la Centrul Replika!
Limite pornește de la un caz real și extinde analiza acestuia asupra sistemului educațional din România, cu multiplele lui divergențe, incongruențe, discrepanțe, încercări de reformare și escaladare a unor erori moștenite. Limite vorbește despre școala în care pare că nimeni nu-și mai găsește locul. Și sensul.

Rezervări la centrulreplika@gmail.com

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide