Gest de solidaritate și încredere: abonamente și promovare în Scena.ro!

TEATRUL DE COMEDIE – COMEDIA ACASĂ LA…
iunie 26, 2020
INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE
iunie 29, 2020

Creatorii de teatru din toată lumea se confruntă astăzi cu o situație extraordinară care îi obligă să se gândească mai mult decât oricând la sensul vocației lor, la viitorul relației dintre ei și public, la spațiile în care vor face teatru și, mai ales, la ce fel de teatru vor face de-acum  înainte. Prin platforma online www.revistascena.ro revista de artele spectacolului Scena.ro a devenit spațiul de conversație între creatorii din România și va continua discuția și prin intervenții din afara spațiului cultural românesc, pentru ca împreună, artiști, curatori, producători din toată lumea să încercăm să definim ”noua normalitate” a scenei.

Criza ne-a afectat și pe noi, prin închiderea librăriilor și mai ales prin reducerea veniturilor cititorilor noștri. În același timp, am continuat să fim alături de cititorii noștri în această perioadă, oferind gratuit conținut cultural online: articole noi, episoade de podcast, apariții editoriale online, arhiva din ultimii 10 ani a revistei.

Astăzi, în prag de vară, în timp ce pregătim un nou număr în print și continuăm să publicăm articole online, relansăm campania de abonamente pentru 2020! Facem un apel la toți cei ale căror venituri le permit să facă un gest de solidaritate și de încredere abonându-se la Scena.ro pentru 2020, cu promisiunea că le vom trimite și primul număr din an, apărut deja.

Ne adresăm în egală măsură partenerilor noștri instituții de cultură publice și private oferindu-le spațiu de promovare pentru evenimentele lor online sau offline – producții noi online, publicații, serii de conferințe, dezbateri, difuzate pe perioada verii și/sau pregătite pentru stagiunea de toamnă. Amintim că cititorii Scena.ro sunt exclusiv consumatori de cultură care găsesc în paginile revistei un ghid pentru a alege din oferta culturală existentă. În același timp, prin achiziționarea de spațiu de promovare în paginile revistei sau pe website-ul www.revistascena.ro aveți satisfacția de a contribui la continuitatea apariției unei reviste independente care a intrat în cel de al 12-lea an de existență.

Asemenea lui Blanche DuBois din Un tramvai numit dorință de Tennessee Williams, putem spune și noi că „întotdeauna ne-am bazat pe bunăvoința străinilor”.

Cristina Modreanu,

Redactoare-șefă Scena.ro

INFORMAȚII OFERTĂ – https://revistascena.ro/reclama-ta/

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide