Ce ne (mai) mișcă – cu Răzvan Mazilu

Jazz Updates prezintă în premieră trei dintre cei mai creativi muzicieni contemporani de jazz în STILL LIVE !
iunie 22, 2021
Universitatea de Arte din Târgu-Mureș aniversează 75 de ani de existență
iunie 28, 2021
Dansator, coregraf, actor și regizor, Răzvan Mazilu este următorul invitat al întâlnirilor „Ce ne (mai) mișcă”, moderate de coregrafa Mădălina Dan.
Un artist cu un parcurs de o versatilitate rară, de la balet la dans contemporan, teatru, cabaret și musical, Răzvan Mazilu este unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști ai dansului în lumea teatrală. Spectacolele sale au ajuns în țări precum Franța, Italia, Israel, Elveția, Japonia, Rusia, Grecia, Egipt, Slovacia, Ungaria, Danemarca, Germania, Belgia, Cehia, Spania și China.
Sâmbătă, 26 iunie, Răzvan Mazilu este invitat la o discuție despre ideile și instrumentele cu care lucrează, despre procesele de lucru și metodologiile pe care le folosește. Este o șansă să afli sursele de inspirație ale artistului și să îl vezi dansând într-un moment de improvizație alături de Mădălina Dan.
Intrarea este liberă.
Seria de întâlniri „Ce ne (mai) mișcă” este o oportunitate pentru public de a cunoaște mai îndeaproape artiști și de a descoperi mai multe despre domeniul dansului contemporan. Întâlnirile moderate de Mădălina Dan au în centrul atenției dansul, mișcarea, performativitatea și aduc în prim-plan modalități diferite de a aborda coregrafia și artele performative, fără să se limiteze la aceste mijloace de exprimare.
Întâlnirile sunt și o ocazie pentru public de a descoperi noi sau vechi lucrări ale invitaților, proiectul fiind susținut de materiale din Arhiva CNDB.
Cadrul este unul public, dar nu formal, cu accent pe ideea de întâlnire-laborator.

☝️Prevederile legale privind siguranța spectatorilor, referitoare la numărul maxim de participanți permis în cadrul unui eveniment la CNDB, alături de toate măsurile de protecție și reglementările impuse în vigoare împotriva răspândirii CO-VID19 vor fi respectate pe toată durata evenimentului.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide