Căutăm dansatori și performeri profesioniști!

OPEN CALL. Change the punchline, prima rezidență de stand-up pentru femei din România
ianuarie 9, 2024
Premiul Revistei de Artele Spectacolului Scena.ro pentru 2023
ianuarie 10, 2024

Centrul Național al Dansului București invită dansatorii și performerii profesioniști să participe la o audiție pentru un nou spectacol de dans contemporan, o co-producție CNDB – Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe: „Memetics” (titlu provizoriu), în coregrafia lui Sergiu Diță.

Lucrarea „Memetics” (titlu provizoriu) va explora cultura digitală contemporană și corpul pe care aceasta o creează, pornind de la algoritmii din mediul online. Un studiu al memelor, culturii și argoului de pe internet

Căutăm dansatori și performeri care:

‣ au experiență în domeniul dansului contemporan și al artelor performative
‣ sunt disponibili pentru repetiții în următoarele perioade:

– în luna martie 2024 – repetiții la București, la CNDB;
– în luna aprilie 2024 – repetiții în Sfântu Gheorghe, la Teatrul „Andrei Mureșanu”.

Premiera va avea loc la Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe la finalul lunii aprilie 2024, iar apoi la CNDB în prima jumătate a lunii mai 2024 (menționăm că intenționăm să programăm minim 5 reprezentații ale spectacolului în cursul anului 2024).

Pentru a participa la audiție, te rugăm să ne trimiți CV-ul sau biografia ta, precum și datele de contact (adresa e-mail, număr telefon) la adresa clara.traistaru@cndb.ro.

Audițiile au loc la CNDB – Centrul Național al Dansului București, Sala Stere Popescu (Bulevardul Mărășești nr. 80-82, Sector 4, București), în data de 1 februarie 2024, între orele 16-19.

Deadline înscrieri pentru audiție: 28 ianuarie 2024.
Sergiu Diță este performer și coregraf emergent și activează în zona independentă. Practica sa artistică se axează pe folosirea culturii pop ca element de critică socială. Lucrează atât la producții proprii (MANual, NEO-KITSCH, Pop Recycling Body Work), cât și la producții teatrale (Individual compus, r. Andrei Măjeri; Visul, r. Dragoș Alexandru Mușoiu).

 

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide