Call pentru performeri “The Others”

Teatrul Improbabil lansează „Alexandra, iz everything alright?”, al treilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”
august 18, 2022
LAUREAŢII GALEI TÂNĂRULUI ACTOR HOP 2022 ediția a 25-a 25-27 august 2022, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia
august 29, 2022

Proiectul “The Others” caută 3 performeri din București, disponibili pentru 3 zile de repetiții și 3 zile de reprezentații în perioada 19-25 Septembrie 2022, care au experiență în practici de relaționare cu publicul.

”The Others” este o suită de performance-uri 1:1 (un performer și un spectator) care relevă modul în care ne poziționăm în relație cu ceilalți în contexte afective. Ele se petrec în două locații și în spațiul public dintre ele: Teatrelli și Institutul Goethe din București, iar actorii selectați vor interacționa cu fiecare persoană din public.

Căutăm artiști care au dezvoltat un interes special legat de provocările ultimilor ani, imprevizibilitate, volatilitate, pericol, distanțare și care au abilități de relaționare, empatie, luare de decizii.

Proiectul este conceput de Ioana Păun și a fost prezentat într-o primă variantă în timpul rezidenței regizoarei la MuseumsQuartier din Viena, în 2021. “The Others” este produs în parteneriat cu creart/Teatrelli, Institutul Goethe din București și Forumul Cultural Austriac și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Onorariul acoperă 3 zile de repetiții (19, 20 și 21 Septembrie 2022) și 3 zile de reprezentații (22, 23 și 25 Septembrie 2022).

Aplicațiile se realizează exclusiv online și presupun următoarele: o probă video pre-înregistrată care se încarcă direct în platforma de înscriere (fiindcă unul dintre performance-uri implică plânsul, proba video presupune acest tip de manifestare emoțională), precum și o scurtă enumerare a 1-2 proiecte realizate de artiști, care au, într-o formă sau alta, o componentă de interacțiune cu publicul.

Indicațiile detaliate pentru proba filmată se găsesc tot în platforma de înscriere:

https://forms.gle/8gvTKBwMk1j11AoW9

Deadline pentru înscriere: 26 August 2022 (inclusiv). Rezultatele vor fi anunțate în data de 1 Septembrie 2022.

Credit foto: Bianca Pintea în ”Pick the Color of my Tears”, foto de Martin Toldy

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide