Bursa AREAL pentru spectatori și CORP2021 – O nouă stagiune de dans contemporan AREAL

”BIBI” la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong în cadrul ”365 DE ZILE ÎN GERMANIA”
august 11, 2021
MASTERWORK – de Emese Cuhorka & Csaba Molnár
august 17, 2021

Dragi prieteni ai dansului, 

Toamna începe curând la București cu dans contemporan și o serie de noi spectacole, intervenții coregrafice și cursuri și ateliere de dans contemporan la AREAL.
 
Te-ai gândit însă vreodată că viitorul dansului contemporan depinde și de tine? Îți dorești să participi la ateliere și cursurile de dans contemporan din cadrul AREAL și în alte spații coregrafice? Vrei să vezi noile premiere de dans contemporan din stagiunea de toamnă dar și noile creații și ateliere propuse de artiștii AREAL? Vrei să susții eforturile noastre de a relansa scena coregrafică puternic afectată de pandemia cu COVID-19? Dacă răspunsul este DA, atunci mesajul de mai jos este pentru tine! 
 
În premieră, AREAL oferă în această vară o bursă (suma netă 1300 lei) unui spectator fidel de dans contemporan pentru a acoperi taxele de participare la diferite ateliere de dans contemporan organizate la AREAL, precum și în alte spații coregrafice, sau pentru a viziona spectacole de dans contemporan din stagiunea de toamnă 2021 din București, Timișoara, Cluj-Napoca și alte orașe din țară. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul AREAL la adresa https://arealcolectiv.ro/2021/07/30/bursa-areal-pentru-spectatori/.  Cei interesați să beneficieze de bursa AREAL sunt invitați să trimită un mesaj de interes până la data de 25 august 2021, ora 19:00Bursa AREAL pentru spectatori este oferită în cadrul „AREAL coregrafic”, proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. 
 
În deschiderea stagiunii de toamnă AREAL, începând cu data de 31 august vă invităm la CORP2021 – un showcase de spectacole, intervenții hibride și creații digitale realizate de artiștii AREAL în închiderea programului “4 Corpuri | Colectiv pentru Dans” inițiat de Fundația Gabriela Tudor în parteneriat cu ARCUB, Goethe Institut București, Indie Box și Delazero, program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural NaționalIntrarea la evenimentele programată este gratuită în limita locurilor disponibile însă rezervarea este obligatorie cu un simplu reply la acest mesaj. Parteneri media Zile și Nopți și Zeppelin
Iar din 5 septembrie vă așteptăm la un nou program de cursuri, ateliere și laboratoare participative care vor avea loc la spațiul AREAL din str. Anastasie Simu nr. 2 în perioada septembrie – noiembrie 2021 în cadrul unui program educațional co-finanțat de ARCUB și Primăria Municipiului București în cadrul programului de finanțare nerambursabilă “București – Oraș Deschis”. Dacă sunteți interesați să primiți mai multe informații despre programul nostru educațional de toamnă este suficient să dați un simplu replay la acest mesaj cu mențiunea ateliere AREAL.
Vă mulțumim pentru atenție și vă așteptăm cu drag la proiectele AREAL!
Cu calde salutări,
Cosmin, Alexandra, Cristina, Valentina

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide