Apollo111 goes to Mercato Kultur: concerte, spectacole și filme selectate de Apollo111

Episodul 2.7: ONG-urile salveaza România? Despre impactul activismului social în România post-decembristă cu Nicușor Dan
august 6, 2020
Înscrieri Creative Pre-Writing Workshop | LIM | Less is More
august 11, 2020

Hub-ul Apollo111 anunță un parteneriat cu Mercato Kultur, cel mai nou spațiu cultural din București, care va lua forma unei stagiuni estivale de concerte, filme și spectacole pentru copii, toate evenimentele având loc în aer liber. Deschis la începutul lunii august în zona Aviatorilor din București (Gheorghe Demetriade 6 – 10), Mercato Kultur va găzdui până în octombrie o serie de acte artistice curatoriate de Apollo111 care vor include formații și artiști precum Ada Milea, IMPEX, Taraful de la Mârșa, filme din cadrul festivalului One World, DJi precum Eugen Rădescu sau Jiji Lazăr, dar și spectacole pentru copii.

Toate evenimentele vor fi adaptate spațiului exterior Mercato Kultur, care are peste 2000 de metri pătrați, respectând regulile de protecție impuse de autorități și de perioada dificilă pe care o traversăm.

Evenimentele Apollo111 la Mercato Kultur vor debuta în weekend-ul 7 – 9 august cu o seară de muzică pop și un playlist creat de Karin și Adriana Grande (vineri) și cu un spectacol de improvizație și dans pentru copii – Pe Bune – creat de asociația Petec (sâmbătă dimineață). Din programul lunii august fac parte și un concert al Tarafului de la Mârșa cu nea Vasile și Țagoi & warm-up Ligia Keșișian, programat pentru data de 21, alte două spectacole pentru copii regizate de Oana Răsuceanu – „Carina pe drumul spre casă” (22 august) și „În față la O 12” (23 august), dar și o săptămână de proiecții de film documentar ca parte din festivalul One World Romania (25 – 30 august). Pe 3 septembrie, pe scena Apollo111 Mercato Kultur vor urca Ada Milea și Bobo Burlăcianu, iar formația condusă de Andrei Dinescu – IMPEX – va concerta pe data de 26 septembrie.

Programul complet al evenimentelor, dar și detaliile de acces, vor fi anunțat periodic pe paginile de Social Media ale Apollo111pagina teatrului și pagina barului – dar și pe pagina de Facebook a Mercato Kultur. Numărul participanților va fi limitat astfel încât să permită distanțarea optimă între mese și scaune, iar durata evenimentelor se va încadra în normele legale.

Inițiativa „Apollo111 goes to Mercato” face parte dintr-un efort al spațiului cultural independent Apollo111 de a-și continua activitatea într-o perioadă plină de incertitudini și fără niciun sprijin real venit din partea autorităților pentru sectorul cultural independent și privat. Terasa Apollo111 rămâne deschisă pe tot parcursul verii în spatele Palatului Universul, strada Ion Brezoianu 23 – 25.

//

Apollo111 reprezintă mixul perfect între vizionarea celor mai bune spectacole, clasice și contemporane și un spațiu de comunicare între public și artiști, antreprenori din domeniul creativ și personalități din domeniul cultural. Apollo111 este un spațiu sprijinit de serviciul de inteligent banking de la BCR – George.

www.Facebook.com/Apollo111.ro

www.Instagram.com/Apollo111.ro

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide