Abonamente Scena.ro 2020

„The Birth of Violence” are premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional Europalia
noiembrie 16, 2019
„Alexandru Darie – Spectacole de poveste” la Teatrul de Comedie
noiembrie 22, 2019

Revista Scena.ro se pregătește să intre anul viitor în cel de-al doisprezecelea an de existență și aduce în continuare cele mai interesante interviuri cu practicieni ai scenei românești și internaționale, cronici ale spectacolelor momentului.

În paginile revistei veți citi dezbateri interesante privind viața teatrală românească, eseuri semnate de teoreticieni atât din țară cât și din străinătate, dar și articole care iau pulsul vieții culturale realizate de colaboratorii publicației: Marian Popescu, Alina Nelega, Visky Andras, Mirella Patureau (Paris), Mihaela Michailov,  Saviana Stănescu (New York), Ionuț Sociu, Anca Ioniță, Irina Wolf și mulți alții. Tradiția dosarelor speciale se continuă și în 2020 cu subiecte de actualitate din spațiul românesc și de peste granițe.

Pentru abonare trimiteți un email (cu nume, prenume, adresă completă și număr de telefon*) la scena.ro@gmail.com sau completați formularul de pe site: http://revistascena.ro/comanda-online/
Reînnoirea abonamentului pentru anul 2020 este 60 de lei, iar un abonament nou 65 de lei.
La fel ca în fiecare an, cuprinde 4 numere ale Revistei Scena.ro expediate prin Poșta Română.

Vom continua să ne întâlnim cu cititorii în cadrul evenimentelor de lansare în orașe din toată țara. Avem în vedere parteneriate cu reviste internaționale de teatru și performance și extinderea vânzării în mai multe rețele media. Vrem nu numai să ne citiți, ci și să ne întâlnim cu adevărat, fie prin intermediul website-ului www.revistascena.ro și al rețelelor de socializare, fie în persoană, de câte ori va fi posibil.

*Odată cu furnizarea datelor dumneavoastră personale sunteți de acord cu prelucrarea acestora în scopul abonării la revistă.

Vă mulțumim pentru susținere!
Echipa Scena.ro

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide