Despre ARPAS

Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS) a fost înființată în martie 2011 cu scopul de a promova, stimula și diversifica arta vie contemporană și schimburile culturale în sectorul artelor spectacolului în România precum și între România şi alte ţări din lume.

ARPAS este producătoare de spectacole și evenimente artistice, colaborează cu teatre din România și din lume, organizează turnee locale și internaționale și editează publicații de specialitate. Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS) a inițiat și produs proiecte ca: Platforma Internațională de Teatru București, găzduită de ARCUB-Gabroveni (6 ediții), Harta senzorială (3 ediții, la București și Iași), Surorile Heddei (trei producții Ibsen co-produse cu teatre de stat și semnate de tinere regizoare), Microistoria (2 editii), revista Scena.ro (12 ani de apariție împliniți în 2020).

Redirecționează 3.5% din impozitul tău către ONG-ul nostru, Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului – ARPAS -> mai jos este formularul completat cu datele noastre, ajute să crestem!

-> REDIRECTIONEAZA.ro

ARPAS este membră a Coaliției Sectorului Cultural Independent (CSCI).
http://cristinamodreanu.com/arpas

Platforma Internațională de Teatru București -> https://www.facebook.com/BucharestInternationalTheaterPlatform/

Harta senzorială -> https://www.facebook.com/harta.senzoriala.bucuresti/

Surorile Heddei -> http://cristinamodreanu.com/ibsen/about

Microistoria -> https://www.microistoria.ro/ro

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide