Festivalul Internațional de Statui Vivante, ediția a VIII-a

One Night Gallery la Teatrul Odeon
mai 17, 2018
Trei rezidențe pentru dramaturgi, la FITPT Iași
mai 18, 2018

Festivalul Internațional de Statui Vivante ediția a 8-a. 7 zile de festival, peste 100 de reprezentații, 7 țări participante.

Primăria Municipiului București prin Teatrul Masca organizează a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, cel mai mare eveniment de profil din țară. Între 22 și 28 mai, la București vor fi prezenți, alături de trupa Teatrului Masca, artiști din Olanda, Portugalia, Spania, Macedonia, Anglia, Ucraina și Germania.

Festivalul Internațional de Statui Vivante va debuta Marți, 22 mai, ora 20.00, în Grădina Casei Filipescu-Cesianu, Noaptea Statuilor Vivante marcând deschiderea oficială a evenimentului. Într-o ambianță specială, încărcată de istorie și traversată de umbrele bucureștenilor din secolele trecute, vor apărea pe aleile Grădinii 20 de statui vivante din Olanda, Portugalia, Spania și Ucraina.
Următoarele șase zile ale Festivalului se vor desfășura în: Grădina Cișmigiu (23 și 24 mai), Parcul Al. I Cuza (25 și 26 mai), Parcul Regele Mihai I, intrarea din Șos. Nordului (27 și 28 mai) și esplanada Teatrului de Comedie ( 23-27 mai).
Festivalul va găzdui și o serie de evenimente conexe: demonstrații de machiaj, expoziții de fotografie și de costume, spații de documentare cu materiale informative despre teatrul outdoor și statuia vivanta, proiecții video.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Programul complet al Festivalului poate fi consultat pe pagina web a teatrului www.masca.ro
Organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul Masca

Cu sprijinul: Primăriei Sectorului 3 și Muzeul Municipiului București
Cofinanțat de: UNITER
Sponsor: Keia
Partener media principal: TVR
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România București FM, Yorick, Iqool, catchy.ro, Eva.ro, PRwave

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide